Region Jylland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Vest.

Region Jylland Vest, dækker medlemmer med bopæl i kommunerne: Viborg, Ikast-Brande, Herning, Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Lemvig, Struer, Skive, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Kommende aktiviteter 2018

- D. 14. april: Gåtur i Mønsted Kalkgruber. Vi mødes kl. 10:00 ved indgangen.

- D. 20. maj: Fotodag på adressen Hellebjerg 8, 7700 Thisted

- D. 9. og 10. juni: Figurantkursus samt vandprøver. Tilmelding til figurantkursus skal ske til Sanne Andersen på sannevandersen@gmail.com. Tilmelding til vandprøverne skal ske på www.hundeweb.dk

- D. 15. september: Gåtur og efterfølgende grill hygge ved Lone Dahl.

- D. 28. oktober: Vi hopper bassinet med vores hunde ved Midtjysk-hundcenter i Møldrup. Vi mødes kl. 10:00.

- D. 2. december: Jule gåtur i "Den gamle by" i Århus. Vi mødes ved indgange kl. 11:00.

- Hver anden søndag i ulige uger: Land og vandtræning. Læs mere under "vandtræning"

Kommende aktiviteter 2019:

Trimmedag/regionsmøde:

Der vil søndag d. 3. februar blive afholdt trimmedag, hvor vi børster og nusser om vores hunde. Det er en god mulighed for nye newfoundlandejere at få tips og trick til børstning og klipning af en newf.
Vi vil på samme dag afholde regionsmøde, hvor der her skal snakket om hvilke repræsentanter af regionen vi ønsker, samt hvilke aktiviteter der skal foregå i løbet af år 2019.

Vi mødes kl. 10:00 på Tingvej 6, Vejrum, 7600 Struer. Tilmelding skal ske på vores facebook side ”Newfoundlandklub Region Midt og Vestjylland” eller til Heidi Frølund på 24 23 64 41.

Indbydelse til vandlejr

Region midt og Vestjylland afholder vandlejr d. 17., 18. og 19. maj 2019. Arrangementet kommer til at foregå på Humlum Fiskerleje og Camping. Der vil være hygge/træning d. 17., og vandprøver både d. 18. og 19. maj. Fredag og lørdag vil der være fællesspisning om aftenen. Vi håber også på fælles morgenmad.

Det vil være muligt at campere på campingpladsen for 207 kr. for to pers. For to nætter. 40 kr. for børn pr. overnatning.

Det er muligt at leje en campingvogn fra fredag – søndag for 1000 kr. eller torsdag – søndag for 1400 kr. Campingvognen vil være opstillet ved ankomsten. OBS! I disse campingvogne og fortelte, må hunde kun befinde sig i et bur i forteltet.

Bestilling af pladsreservation: 97 86 13 04
Bestilling af lejet campingvogn: 22 30 66 53

Mvh. Region midt og Vestjylland
Rikke Johannesen, 29 84 34 03 & Boanna Frølund, 60 61 96 77

Flere oplysninger kommer og løbende. Du/I kan følg med på facebook siden: ”Newfoundlandklub Region Midt og Vestjylland

 

Tidligere aktiviteter

Træningsdag i Hurup Thy d. 26-04-2015

Der var 10 tilmeldte til vores arrangement men desværre fik vi nogle afbud på grund af personlige årsager. Vejret var kanon og lige til en god træningsdag, Folk mødte glad og spændte op, og hundene var meget glade for at se hinanden. Vi begyndte at lave forskellige kontakt øvelser for at få ro på hundene, som f.eks. skulle hunden gå imellem ejernes ben og det have vi altså meget sjov med:) det var lige før vi have fået en skade :)hvorefter vi gik lineføring. Efterfølgende skulle hundene løbe ud til 4 spande og få en godbid, bagefter lavede vi indkald hvor alle hunde fandt deres ejerJ Derefter havde jeg lavet en agility bane med spring, tunnel, pose, Salmon og et hjul. Alle hundene var rigtig glade for at prøve det og man må sige at de tog det fantastik og efter få gange gik de lige igennem alle forhindringerne, så kæmpe succes for både hunde og ejere. Så tog vi kaffe og kage og fik snakket en masse. Bagefter skulle de igennem en konkurrence, jeg havde lavet forskellige øvelser hvor hundene skulle vælte 5 flasker på tid, en lille agility bane de skulle igennem på tid, 4 spande hvor hundene skulle løbe ud på tid og en spand med vand hvor de skulle fange 5 godbider i. Den heldige vinder blev Fnug J

Det var en rigtig god dag og alle hundene tog godt imod udfordringerne, og ejerne fik lært at samarbejde med deres hund og dem som var par lærte at samarbejde sammen. Alle fik en træt og glad hund med hjem J 

Store badedag i Lilleris

Vi havde en fantastisk tur til Lilleris hundesvømmebad. Mange unge hunde mødte op og alle kom en tur i baljen. Kæmpe nydelse for både hunde og ejere. Efter svømmeturen benyttede flere sig af hundelegepladsen hvor hundene rigtig kunne boltre sig. Et par af deltagerne havde bagt LÆKKER kage til kaffen, mums! TAK for det. Hundene fik sig noget af en oplevelse, dejligt at se hvor godt de unge hunde har det med hinanden. Tænker at alle fik sig en MEGET træt hund med sig hjem ;)

 

Regionsmøde jylland-midt

Vores årlige regionsmøde havde vi i år slået det sammen med en trimme dag, og så fik i år var vi flere end os selv til mødet ;-)

På mødet blev vi enige om at 5-6 arrangementer årligt ville være passende. Der var samtidig også stemning for noget mere fast f.eks. svømning i lilleris samt ringtræning eller lignende, det kigger vi på.

Vi fortalte om fordelene og vigtigheden af at være medlem af Newfoundlandklubben. Uden vores klub mangler vi et tale rør til DKK, og NFK er vores garant for at racen forsat vil være at finde i mange år frem. Derfor blev vi enige om at man skal være medlem af klubben for at deltage i regionens arrangementer. Det er dog muligt at deltage på prøve en enkelt gang inden medlemskab for at se hvad det er for noget.

Vi blev også enige om at vores arrangementer skulle koste 25kr. pr voksen (børn gratis) herudover kan der være en pris for hunden.  

Ud over fine ny klippede newffer fik vi to nye medlemmer i klubben denne dag ;) Tak for det.. 


Gåtur i Silkeborg d. 9. marts 2014

Ultimate Web