Region Jylland Nord

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Nord.

Region Jylland Nord dækker geografisk set medlemmer med bopæl i kommunerne: Thisted, Morsø, Jammerbugt, Hjørring, Aalborg, Brønderslev, Vesthimmerland, Læsø, Mariagerfjord, Rebild, Frederikshavn, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Har du forslag til aktiviteter, så kontakt en af regionsrepræsentanterne og hør, om det er muligt.


Kommende aktiviteter

Nu er foråret vist på vej! 

Den 15. april 2017, kl. 10.30 skal vi have lidt Jubilæumssjov på ”Stabelpladsen” i Arden for enden af Skovvej 9510 Arden. 

Det er der, hvor der også er en hundeskov. Så de, der gerne vil tumle, kan gå i indhegningen. Der er også mulighed for tur i skoven, men der skal hundene være i snor. 

Der er toilet og vand på pladsen, samt mulighed for at grille egen medbragt mad. Man skal bare selv save brændet først. Der er bænke og borde.

Alle er velkomne til en dag, hvor vi vil hygge med vores hunde og have det lidt sjovt. Vi vil have forskellige konkurrencer med præmier til alle.

Vi skal have en jubilæumsmatch! 

I hver klasse trækker alle deltagere et kort, og de kort, der matcher hinanden, skal konkurrere med hinanden. Vinderen går videre til semifinalen, og derefter vinderen til finalen. Til sidst skulle vi gerne have 1. vindere af alle klasserne, som så skal op i mod hinanden, indtil vi har 4 vindere!! 

Dommeren bestemmer suverænt, hvem der er vinder!! 

Kom og vær med. Det er bare for sjov. 

Alle newfer kan være med, både familiehunde, lydighedshunde,  blandingsnewfer uden stambog, sofanewfer, vandhunde,  udstillingshunde også alle dem med skønhedsfejl! 

Alle skal være vaccineret og lovpligtigt forsikret. 

Dommeren er hemmelig :-) 

Vi har følgende klasser: både hanner og tæver er i samme klasse. 

Miniput 3-6 mdr. Max 4 deltagere. 

Rollingerne 6-9 mdr. Max 4 deltagere. 

Bjørnebanden 10-18 mdr. Max 6 deltagere. 

Bamsebanden 18-24 mdr. Max 6 deltagere. 

Voksenbanden 2-4 år. Max 8 deltagere. 

Old school bjørne 5-7 år. Max 6 deltagere. 

Bonus bamser 8-12 år. Max 4 deltagere. 

Alle konkurrerer om at være pæneste, sødeste, sjoveste, gladeste, slankeste, tykkeste, har længste pels, tykkeste pels, flotteste hale, bedste kyssemule, kan charmere dommeren bedst. 

En fantastisk morsom og hel uretfærdig konkurrence, men en masse sjov og præmier. 

Du tilmelder dig ved at skrive til newfgaarden@hotmail.com og oplyse, hvor mange hunde du skal have med og i hvilken klasse. 

Det er selvfølgelig først til mølle, og fristen er når holdene er fyldt op. Prisen er 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke medlemmer pr. hund du kan mobilepaye til 28606130. 

Din tilmelding er samtidig din lodseddel, som du får på dagen til vores store lotteri, og som sælges på dagen. 

Vi vil også have en lille workshop med pelspleje. Har du brug for råd, eller mangler du ideer til hvordan du bedst og nemmest plejer din newf? 

Vi har et par vogne med så din hund, kan komme og prøve at gå med vogn, og hvor der er personer som har erfaring   medt lære hunde at gå med vogn, til at hjælpe og rådgive. 

Kom frisk og tag hele familien og madkurven med til en dejlig dag i Rold skov. 

Har du spørgsmål kan du skrive til Annick på newfgaarden@hotmail.com


Siden sidst

Vi begyndte jubilæumsåret 2017 med en dejlig tur til hundesvømmehallen "Vandhunden"

Der var desværre ikke så mange, men de fire, der kom, fik en rigtig dejlig dag ud af det. Ikke alle hundene var lige begejstret for at skulle i bassinet, men det hjalp lidt på det efterhånden. Alle blev skyllet både før og efter svømningen, godt de også har en blower man kan låne, inden hundene skulle i bilerne og hjem igen. 

Tak til jer som kom :-) 

Den 17. december 2016. Julegåtur med glögg og æbleskiver hos Hanne & Vagn Bak. 

Tak for en rigtig hyggelig julegåtur i Aalborg. 
Hvor er det skønt, når vi kan samle så mange - 13 hunde og deres mennesker, nyde julepyntet i Aalborg, og jeg er sikker på at rigtig mange fik en god oplevelse, da vi kom i en hel lang række, og med to vogne, hvor den ene spillede julemusik. Der blev taget mange billeder af os, og der blev spurgt og snakket med rigtigt mange mennesker. 
Fantastisk reklame for vores race. Tak til alle jer der deltog. 

Venligst Annick.

Hygge- & inspirationsdag i region Nord

Lørdag D. 29-03-2014. kl. 11:00 - 16:00

Vi havde jo en fantastisk dag i strålende solskin, hvor vi startede med at gå en rigtig dejlig tur i Buderupholm skov. Efter skovturen hvor alle hundene var blevet dejlige trætte, pustede de ud imens
vi spiste vores medbragte mad og fik kaffe.
Vi snakkede frem og tilbage om hvad vi kunne tænke os der skal ske i vores region fremover!
 
Vi fik også børstet og redt på nogle dejlige rolige hunde, og nogle fik studset øre og poter.


 

 

Ultimate Web