Region Jylland Nord

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Nord.

Region Jylland Nord dækker geografisk set medlemmer med bopæl i kommunerne: Thisted, Morsø, Jammerbugt, Hjørring, Aalborg, Brønderslev, Vesthimmerland, Læsø, Mariagerfjord, Rebild, Frederikshavn, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Har du forslag til aktiviteter, så kontakt en af regionsrepræsentanterne og hør, om det er muligt.


Kommende aktiviteter

Kommende arrangementer 2021:

Vandprøve i Humlum 28-30. maj 2021:

Vandgruppen Jylland vest og regionerne Nord og midt og Vestjylland vil gentage succesen fra år 2019. Derfor inviterer de til år 2021's første vandlejr med tilhørende vandprøve d. 28., 29. og 30. maj 2021.
Det hele vil foregå på Humlum Fiskerleje og Camping, Bredalsvigvej 5, 7600 Struer.
Campingpladsen har hundebad, hunde ø osv. Hundene er gratis at have med på camping.

Vandprøven vil foregå lør. d. 29. maj.
Læs mere om vandregler osv. på http://www.newfclub-vand.dk/
OBS! På nye vandregler!

Overnatningsmuligheder i campingvogn, telt eller lign.:
2 voksne med strøm: 235 kr. pr. døgn.
Børn (0 år): Gratis
Børn (1 – 12 år): 45 kr. pr. døgn
Teenager (13 – 18 år): 60 kr. pr. døgn.
Book en plads på tlf.: 97 86 13 04 – Sig at I kommer fra Newfoundlandklubben

Hytter og værelse er optaget!

Hytter og værelse kan forlades om søndagen når det passer den pågældende person/familie.

Tilmelding til vandprøven på www.hundeweb.dk. Udlændinge kan ligeledes tilmelde sig via hundeweb. Hvis der er problemer med tilmelding, kan man tilmelde på tilmeldingsblanketten som forefindes på http://www.newfclub-vand.dk/

Igen i år vil der være fællesspisning, både til morgen- og aftenmad.
Vi serverer mad på følgende tidspunkter:
Fredag: Aftensmad, Kartoffelsalat med frikadeller
Lørdag: Morgenmad, frokost og aftensmad, mørbrad gryde m. ris.
Søndag: Morgenmad og frokost.
Vi kan oplyse, at morgenmad bliver rundstykker med pålæg. Drikkevarer og service skal selv medbringes.

Priser for mad:
Voksne: Aftensmad 50 kr. Frokost (sandwich) 35 kr. Morgenmad 25 kr.
Børn 4 – 12 år: Aftensmad 25 kr. Frokost (sandwich) 35 kr. Morgenmad 12 kr.
Børn under 4 år: Gratis, undtagen frokost – Sandwich pris, 35 kr.

Mulige sandwich: Kylling/bacon, skinke/ost, æg/rejer, roastbeef, frikadelle, ribbenssteg og fiskefilet.

Ønskes der bestilling af mad, så send en mail til Mia Thulstrup, mialarsen88@hotmail.com og skriv hvor mange voksne og børn (husk alder) der ønsker mad, samt til hvilke måltider og hvilke sandwich. Selve betalingen gives der oplysninger om, når jeres mail besvares.

S. U. TIL MAD SENEST D. 16. MAJ, AF HENSYN TIL "KØKKENET".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stafet for livet af holdes i Aalborg i august. Nærmere dato mangles og information herom kommer snarest.

OBS! Stafet for livet afholdes både af region Nord samt region midt og Vestjylland.


PINSETRÆF 2019

ER du lidt pjattet med newfferne? ER du frisk på en gåtur i Aalborg City? ER du til hygge, socialt samvær og snak? KAN du lide at grille mad sammen med andre, der også er tosset med ”the drooling giants”?

Hvis du kan svare JA til bare et af spørgsmålene, så har du nu en enestående mulighed for at se pinsesolen danse sammen med andre newf-tosser til Newfoundlandklubbens Region Nordjyllands

Pinsetræffet er en helt uformel sammenkomst over en eller flere dage og aktiviteter, der har sin base på Sølyst Camping ved Nibe. Man kan deltage, som det passer ind i ens egne planer.

Fredag den 7. juni ankommer de første, som det nu passer bedst. Der vil være camperende newf-folk allerede fra sidst på eftermiddagen.

Vi vil få vores egen del af campingpladsen helt nede ved Limfjorden og med det flotteste vue udover fjorden, man kan tænke sig.

Der er ikke nogen forventning om, at man partout skal campere eller være på campingpladsen hele pinsen for at være med. Man kan komme og gå som det passer én. Vær dog opmærksom på adgangsgebyr, hvis man ikke samtidig bor på pladsen. Hvis man gerne vil campere, så skal man sende en mail til claesmoerch@outlook.dk senest den 27. maj 2019. Campingpladsen vil nemlig gerne vide lidt om, hvor mange enheder vi bliver.

Mon ikke vi lige tjekker at grillene er anvendelige og laver en gang fælles aftenspisning. Er det køligt, er der sikkert et fortelt, som vi efterfølgende kan hygge os i.

Pinselørdag den 8. juni forestiller vi os, at vi kører ind til Aalborg og laver en promotion-gåtur, hvor vi vil agitere for både newffen og for Newfoundlandklubben i Danmark og alle de aktiviteter, der foregår i klub-regi.

Vi mødes kl. 10 et sted i Aalborg (adresse kommer senere). Herefter tager vi en lille times gåtur gennem Nordjyllands hovedstad, hvor turen slutter ved bilerne igen. De, der har lyst, kan så køre med ud på Sølyst Camping, hvor vi indtager en gang medbragt frokost. Hvis du blot kan deltage i gåturen, er du mere end velkommen til dette. Der er som sagt intet krav om at campere for at kunne deltage.

Der er ingen planlagte aktiviteter – afhængig af ønsker kan der tales og foretages alt mellem himmel og jord:

· Aktiviteter i klubregi

· Køb og salg af hunde

· Pelspleje

· Vandtræning

· Udstilling

… eller blot nyde et glas vin eller øl, you name it!

Vi vil igen tænde op i grillene, når vi skal spise aftensmad.

Søndag den 9 kl. ca. 10.30 kører vi traditionen tro ind til parkeringspladsen ved Jem og Fix i Nibe. Herefter går vi en tur op på torvet i ”down town” Nibe og får et glas fadøl.

Vel tilbage på Sølyst fortsætter vi de helt uformelle, spontane og hyggelige aktiviteter.

Det kan være, at der er nogle, der vender næsen hjemad igen efter nogle forrygende dage.

Når aftenspisetid nærmer sig, tænder vi for sidste gang i denne omgang op i grillene og nyder maden i fællesskab.

Deltage?

I møder bare op på campingpladsen – her skal man selv booke plads. Deltager man f.eks. alene i gåturen, så møder man bare op på nævnte adresse.

Alle, der har interesse for vores dejlige race, er velkommen til at være med til at gøre pinsetræffet til en god oplevelse. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Claes på claesmoerch@outlook.dk


 

Stafet For Livet

Newfoundlandklubben i Danmark Region Jylland Nord skal deltage i et fantastisk arrangement, 
Stafet For Livet, og jeg vil opfordre dig/jer til at deltage på klubbens hold.
Vi deltager i  Aalborg d. 17 august kl. 12:00 til 18 august kl. 12:00 
Du tilmelder dig ved at gå ind på www.stafetforlivet.dk/stafet/aalborg der finder du holdet Newfoundlandsklubben under tilmeldte hold. Du kan på siden læse alt om stafetten, hvis du ikke kan gå/løbe med fordi du er optaget andet sted, kan du stadig være med til at støtte holdet du kan se på siden hvordan du sender støtte til vores hold, men vi ønske så mange deltager med hunde som overhovdet muligt, så vi kan reklamere for vores race.

Til Stafet For Livet fejrer vi livet, står sammen mod kræften. Vi viser vores støtte til alle der kæmper og mindes dem, vi har mistet samtidig med vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Vi deltager på et hold til Stafet For Livet sammen med en masse andre hold. Vi skal have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og give håb til alle dem, som hver dag kæmper med kræft. Du bestemmer derfor selv, om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen. Det vigtigste er, at du vil være med på holdet og sammen med os andre få en festlig, sjov og meningsfuld oplevelse.Husk at vores hunde er velkommen, og vil også give en fantastisk reklame for vores race.

Jeg håber, du/I vil deltage, eller støtte Newfoundlandsklubbens hold til Stafet For Livet og være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft.

Med venlig hilsen 
Annick Nielsen. 
Mobil: 45-28606130.


Siden sidst

Vi begyndte jubilæumsåret 2017 med en dejlig tur til hundesvømmehallen "Vandhunden"

Der var desværre ikke så mange, men de fire, der kom, fik en rigtig dejlig dag ud af det. Ikke alle hundene var lige begejstret for at skulle i bassinet, men det hjalp lidt på det efterhånden. Alle blev skyllet både før og efter svømningen, godt de også har en blower man kan låne, inden hundene skulle i bilerne og hjem igen. 

Tak til jer som kom :-) 

Den 17. december 2016. Julegåtur med glögg og æbleskiver hos Hanne & Vagn Bak. 

Tak for en rigtig hyggelig julegåtur i Aalborg. 
Hvor er det skønt, når vi kan samle så mange - 13 hunde og deres mennesker, nyde julepyntet i Aalborg, og jeg er sikker på at rigtig mange fik en god oplevelse, da vi kom i en hel lang række, og med to vogne, hvor den ene spillede julemusik. Der blev taget mange billeder af os, og der blev spurgt og snakket med rigtigt mange mennesker. 
Fantastisk reklame for vores race. Tak til alle jer der deltog. 

Venligst Annick.

Hygge- & inspirationsdag i region Nord

Lørdag D. 29-03-2014. kl. 11:00 - 16:00

Vi havde jo en fantastisk dag i strålende solskin, hvor vi startede med at gå en rigtig dejlig tur i Buderupholm skov. Efter skovturen hvor alle hundene var blevet dejlige trætte, pustede de ud imens
vi spiste vores medbragte mad og fik kaffe.
Vi snakkede frem og tilbage om hvad vi kunne tænke os der skal ske i vores region fremover!
 
Vi fik også børstet og redt på nogle dejlige rolige hunde, og nogle fik studset øre og poter.


 

 

Ultimate Web