Region Jylland Syd

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Syd.

Region Jylland Syd dækker geografisk kommunerne Varde, Billund, Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Esbjerg, Fanø, Tønder, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Der er ingen regionsrepræsentanter - kontakt bestyrelsens regionskontaktperson, hvis du er interesseret i at arbejde i regionen. 


Kommende arrangementer


INDKALDELSE TIL FÆLLES ZOOM REGIONSMØDE FOR Jylland Øst og Syd samt Bornholm d. 20 MAJ Kl. 17.00 til 18.00

For at deltage skal du være medlem af Newfoundlandklubben DK. Du får en kode tilsendt, hvis du sender en mail til: 1slr@mil.dk med navn og evt. medlemsnummer. Dagen før mødet får du tilsendt koden samt linket til ZOOM mødet.

Inden årets generalforsamling skal der holdes regionsmøde, og da der ikke på nuværende tidspunkt findes Repræsentanter for de tre regioner, står bestyrelsen for at afholde det årlige møde.

På mødet skal der bl.a. vælger repræsentanter og finder på aktiviteter.

Op til mødet må i godt tænke over hvad i kunne tænke jer at lave for / med og om jeres newfer?

Det kunne Fx være årligt tilbagevendende aktiviteter, så som:

Besøge historiske steder

Gåture mm.

Julegåtur

Hyggelig sammenkomst

Lære om pelspleje

Hunde førstehjælp mm.

Ja kun fantasien sætter grænser

Regionerne har til formål lokalt og under hensyn til klubbens formål at afholde aktiviteter for medlemmerne i regionens område. Det kan være traveture med hundene, lydighedskurser for både hvalpe og voksne, eller undervisning i at udstille sin hund eller passe hundens pels, ligesom der ofte er gode foredrag.

Hver region ledes af en regionsstyrelse bestående af 3 medlemmer, som skal være medlemmer af klubben. De vælges ved urafstemning blandt de medlemmer, der er bosiddende i regionen.

De bedste hilsner Bestyrelsen


Minder fra tidligere arrangementer

 

Gåtur ved Kviesø, biksemad og falkoner show

Region syd inviterer til Gåtur ved Kviesø lørdag den 18. oktober. Vi mødes på parkeringspladsen ved Kvie sø,Kvie Søvej 4, 6823 Ansager (parkering til pandekagehuset) kl 10.30, og går en tur rundt om søen med hundene.
Kl 12-14 serveres biksemad i pandekagehuset (pris 74 kr plus drikkevare) og kl 14.30 er der opvisning af en falkoner og hans fugle (gratis).
Af hensyn til fuglene skal hundene være i bilerne under opvisningen.Håber at se rigtig mange til nogle hyggelige timer.
Tilmelding senest den 7. oktober af hensyn til bord bestilling På rik@mail.dk eller 28964319.

Gåtur i Dyrehaven

Vi har i region syd haft en utrolig vellykket gåtur i den smukke natur ved hindsgaul slot ved Middelfart lørdag den 29 marts.Der mødte 5 newf hunde op og en enkelt berner (samt vores egne små hunde mops og shih tzu).Vejret var med os, og vi kunne nyde den medbragte kage og sodavand udendørs.Dem der ønskede det fik en dukkert i lillebælt i det fragtfulde vejr.Tak til alle fremmødte ,super dejligt at se nye ansigter til et arrangement.
Se flere billeder under vores galleri

Vogn Kørsel

Vi har i region syd haft et yderste vellykket arrangement i form af vores vognkørselsdag i Haderslev den 25.3.2012.Stor tak til Jesper og hund fra berner klubben for undervisningen,også tak til fynboerne for deltagelsen,dejligt at se jer.
Der deltog 12 newfer og et par berner hunde,der i blandt et par hvalpe som mest hyggede sig med leg. 
Det var en lærerig dag og vores newf hunde var faktisk rigtig seje til det med vogn kørsel,de trak næsten alle så let som ingen ting rundt med vognene, og de hunde som havde en lillesøster eller store bror med , tog gerne "familien" med i vognen(se billeder)

 

Gåtur ved Taulov

Den 26 juni 2011 havde vi her i region syd travetur i Taulov.Vi mødtes kl. 13 og der var fint fremmøde ,en god flok newf hunde,vores egen shih tzu, en Golden retriver og 2 store russiske hunde,alt i alt et stort og fint fremmøde.

Turen gik gennem natur område i Taulov,og da vejret var super til en frisk trave tur ,var alle friske,dog måtte et par af de ældre hunde køres til raste pladsen og de ventende hunde guffer.Vi samles ved hjernevrider manden i Taulov (hjernevrider spil i træ) fik en øl-sodavand og lidt frisk vovse vand,og selv om man er god til vandarbejde ,behøves man jo ikke være god til hjernevrider spil (se billedet). Afslutningsvis var der hjemmebag og kaffe samt hyggeligt samvær. Jeg vil gerne sige tusinde tak til alle de fremmødte,håber i alle havde en dejlig dag,og kunne have lyst til at støtte op om regionen fremover.


 

Ultimate Web