Region Fyn

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Fyn. Ændringer af planlagte arrangementer vil altid komme her. Så følg med her.

Region Fyn dækker geografisk set kommunerne Middelfart, Nordfyn, Kerteminde, Odense, Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Svendborg, Ærø, Langeland, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Vi tilbyder en gratis prøve for nye interesserede medlemmer, hvor I vil kunne hilse på os. Kontakt os gerne for yderligere info. Alle er velkomne uanset om din hund har stamtavle eller ej.

Tilmelding til regionens nyhedsmail - her

OBS

REMINDER ........

Med ønsket om et godt nytår til alle newf-venner, vil vi i region Fyn gerne minde om regionsmødet onsdag 10/1 18 kl 19.00

Kom og vær med til at planlægge årets aktiviteter og lad os få en hyggelig newf-aften. Kom gerne med input/ideer, så vi sammen kan få lavet et spændende/ givende program for 2018.

Mødet afholdes ved Peter og Ulla, Odense Nø, onsdag 10/1 2018 kl 19.00. Der vil være kaffe/The og kage. - Tilmeldingsfristen er forlænget til senest søndag 7/1 18.

Tilmelding/antal til Maria Dyrlund 2894 8346

(Mød op, nye som gamle " newfer")

Peter og Ulla Hansen

-- 

Vh 
Jens Erik Nielsen
Region/vand repræsentant 
Tlf. 2031 1649

 

Regionens mail: newf.fyn@gmail.com

Regionsrepræsentanter:

Maria Dyrlund Tlf. 28 94 83 46

Peter Bo Hansen Tlf. 21 40 65 48

Ulla Nielsen Tlf 53 55 53 72


Siden sidst:

Den 28. juni gentog vi igen i år succesen med et pelspleje arrangement hos Anne og Kenneth. De er altid så gæstfri, søde og hjælpsomme. Vi fik vist klip til hverdag og udstilling og snakken gik som den plejer lystigt derudaf. Region Fyn siger mange tak for lysten til at holde dette arrangement i live og vi håber at gentage succesen igen næste år.


Kommende arrangementer 2017:

Bowling i Odense d. 13. Oktober
Julegåtur i Seden den 9. December

Bowling i Odense d. 13. Oktober

Traditionen tro afholder Region Fyn vores årlige bowlin-tur. Det kommer til at foregå Fredag den 13. oktober 2016 omkring kl. 18 (afhænger af hvad tid vi kan få et bord), hvor vi mødes til en gang sund konkurrence med bowling og efterfølgende spisning til The Grill. Alt dette foregår hos Bowl ́n Fun på Grønløkkevej i Odense.

Hver familie betaler selv for mad, drikke, leje af sko og bowling. Priser på mad findes på www.odense.thegrill.dk. Vi håber, at se rigtig mange af landets dejlige newf-venner.

Grundet bestilling af bord og baner er det vigtig at tilmeldingsfristen overholdes. Tilmelding skal ske til Maria på tlf. 28 94 83 46 senest søndag den 1. oktober 2017.

Julegåtur i Seden

Lørdag den 9. december 2017 klokken 14 holder Region Fyn vores årlige julegåtur. Igen igen igen i år har Gerda og Erik været så søde at tilbyde deres stuer efterfølgende så vi kan få varmen over engang æbleskiver med gløgg eller kaffe, samt få snakket lidt om løst og fast. Vi mødes ved Seden Kirke, Mindelundsvej 42, 5240 Odense NØ klokken 14 og går derefter en tur på 1 times tid, hvorefter vi i samlet flok kører hjem til Gerda og Erik på Hyldegårdsvej i Seden.

Tilmelding skal ske til Maria på 28 94 83 46 senest den 28. november 2017

Vi håber at se rigtig mange af jer.

Newf-hilsner

Ulla, Peter og Maria

 

Og hermed en extra oplysning:

VINTERTRÆNING I VANDGRUPPE FYN

Landtræning er for racerne: Newfoundland, Landseer og Leonberger. Lydighed med udgangspunkt i momenterne fra Vandtræning.

Pris 450 kr. for 10 gange.

Der trænes ved Kirkestræde, 5672 Broby.

Tilmelding og info senest den 7. oktober 2017 til Peter Bo Hansen telf. 21 40 65 48 eller Jesper M Hansen 61 74 69 11

Start den 14. oktober 2017. Vi begynder med en times teori uden hunde, hvor vi snakker om indlæringsmetoder.

NB: tilmeld hurtigst muligt, da der er begrænsede pladser.


Minder fra tidligere arrangementer:

Onsdag den 24. August blev der holdt et foredrag om adfærd og kropssprog hos Susanne Laursen. Susanne har en fantastisk faglig viden og en unik måde at holde foredrag på. Det var en fantastisk sjov, hyggelig, underholdende samt lærerig aften. Det er dog et voldsomt stort emne og derfor kommer del 2 i det nye år. Håber at se mange af jer og endnu en stor tak til Susanne.

Fredag den 7. Oktober tog Region Fyn på vores årlige bowlingetur. Det var som sædvanlig super hyggeligt med lidt sund konkurrence og vi fik grinet og snakket. Der var god tilslutning til arrangementet og vi håber at se jer alle igen næste år. Maden var god som den plejer og vi gentager succesen igen næste år. Og så fik vi bekræftet myten om de unge frække tøser på mændenes toilet.

Lørdag den 26. November blev Region Fyns årlige julegåtur afholdt. Igen I år var Gerda og Erik så søde at ligge deres hyggelige julestue til at vi kunne få lidt varmt at drikke og lidt æbleskiver. Det var en hyggelig gåtur og snakken gik nemt. Vi siger endnu en gang tak til Gerda og Erik.

Lørdag den 25. Februar blev Region Fyns årlige medlemsmøde afholdt. Denne gang med deltagelse fra 2 bestyrelsen. Vi havde en hyggelig formiddag og året blev planlagt.

Bowling og spisning på The Grill

Fredag den 7. oktober 2016 bowlede de to benede i regionen og spisteefterfølgende ved  Bowl ́n Fun på Grønløkkevej i Odense.

Hver familie betalte selv for mad og drikkevarer. Havde en hyggelig aften.

Julegåtur i Seden

Lørdag den 26. november 2016 afholdte Region Fyn vores årlige julegåtur. Vi var så heldige at Gerda og Erik lade deres varme stue og gæstfrihed. Som altid et hyggeligt arrangement med æbleskiver, gløgg og kaffe mm.

Pelspleje

Onsdag d. 22. juni 2016 havde vi en rigtig hyggelig aften hos Anne og Kenneth. Hundene fik leget, vi fik snakket over en gang hyggelig mad og bagefter fik vi vist lidt klip. Det foregår på den fantastiske måde at Anne viste et øre på Chiva og et bagben med fane på Wilma og dernæst er det op til Helle (ejer af Chiva) at få Chivas andet øre til at ligne det andet og det samme med Anette (Wilmas ejer). Og så kom Anne med gode råd til det de havde klippet. En super god måde at gøre det på.

Gåtur i H. C. Andersen Skoven

Lørdag den 7. maj 2016 havde vi en fællestur i HCA skoven, og derefter hyggede vi ved Gerda og Erik I Seden, hvor vi havde en hyggelig snak over lidt kage.

Gåtur i Odense City

Lørdag den 2. april 2016 gik vi en tur i Odense City/Munke Mose. Her er et par stemningsbilleder fra turen

     

Regionsmøde

Tirsdag d. 12. januar 2016 afholdte Region Fyn medlemsmøde. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi fik snakket om hvad der skal ske i Region Fyn i 2016. Samtidig har vi fået en ny regionsrepræsentant, Ulla Nielsen, som sammen med Peter og Maria vil sørge for at der forsat er gang i regionen. Tak til både Ulla og Peter for at opstille til regionen. Og en stor tak til Mor Hanne for at lægge hus til mødet.

Julegåtur

Den 5.december 2015 holdte vi Region Fyns årlige julegåtur, hvor der var et rigtig pænt fremmøde af både nisser og julehunde.
Det var en rigtig hyggelig dag og vi siger mange tak til Anette, som stod med lækre hjemmelavede æbleskiver og småkager.

Bowling

Vi har også været en tur ude og bowle. Det var en super hyggelig aften med sund konkurrence og
dejlig mad. Vi var 7 deltagere, så et mindre pænt selskab, men der var rigtig god stemning og vi fik
vendt verdens situationen og fik snakket en masse om vores dejlige hunde. Der blev taget revanche
fra sidste år, så må vi se hvordan det går næste gang.

Julegåtur
Den 7.december 2014 holdte vi Region Fyns årlige julegåtur, hvor der var et rigtig pænt fremmøde
af både nisser og julehunde. Det var en rigtig hyggelig dag og vi siger mange tak til Gerda og Erik
for deres gæstfrihed.

Regionsmøde
Torsdag d. 29. januar 2015 afholdte Region Fyn medlemsmøde. Der var både gamle venner, men
også nye venner, som viste sig at være gamle venner. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi fik
snakket om hvad der skulle ske i Region Fyn i 2015.

 


Førstehjælps kurset hos Morud Dyreklinik 14. maj 2014
Det var et spændende og brugbart kursus hvor vi kom rundt om mange ting. Vi fik mange gode råd og lært at ligge poteforbinding og snudesnor.


Julehygge 2013

Vi havde en hyggelig julegåtur, hvor der var et pænt fremmøde af julenisser og julebamser. Efter en
gåtur i flot vejr fik vi æbleskiver og gløgg hos Gerda og Erik.
Vi siger tak for deres gæstfrihed og deres gavmildhed.


Vandtræning Fyn

Husk I kan læse mere om vandtræning på www.newfclub-vand.dk, f.eks regler, steder, kurser osv.

 

Ultimate Web