Region Sjælland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Vest.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Næstved og Slagelse, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem/har lyst til at blive medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Du kan finde information om regionens arrangementer her og på regionens facebook side: Newfoundland Klubben, Region Sjælland, og hvis vi husker det inden deadline i Newfposten.


Kommende arrangementer

22/1-2017
kl. 13.00 

Vores yndlingstur i KorsørLangs stranden ved Klarskoven, Korsør
Finn og Buster vil gerne lægge ud og tage alle, der har lyst med på deres yndlingstur i Korsør. En tur, hvor der både er mulighed for et bad i Storebælt og samle alt godt fra skoven. Turen er ca. 7 km lang.
Mødested: P-pladsen ved Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør – vi medbringer kaffe/te og lidt sødt til.

15/2-2017
kl. 19.00

Medlemsmøde
Det bliver et fælles møde for hele Sjælland, hvor klubbens regionsansvarlige også deltager.
Valg til region Sjælland Vest

Man vælges for en periode af 3 år. Som regionsrepræsentant er man med til at planlægge, arrangere og afvikle de aktiviteter, der afholdes i regionen. Det kan være ting som gåture, foredrag, mødeaftener, måske et skue eller en officiel udstilling, osv. osv.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved, Faxe
Stk. 6. På medlemsmødet i regionen vælges 1-3 regionsrepræsentanter, som skal varetage regionens lokale arbejde og regionens samarbejde med bestyrelsen

17/4-2017
kl. 14.00

Påskegåtur
Påskegåtur på 2. påskedag er også en tradition, som i 2017 falder mandag den 17. april. Vi mødes kl. 14.00 på parkeringspladsen ved traktørstedet Maglesø, Maglesøvej 6, Igelsø, og tager en tur rundt i "De Sjællandske Alper" ved den store istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden. Der skulle være mulighed for at få ’gået påskefrokosten af’ i et meget varieret terræn med skov, bakker og vand i form af sø og bække.

18/6-2017
kl. 11.00

Andelslandsbyen Nyvang
Vi tager på tur sammen med region Sjælland Øst.

Ta' med på en tidsrejse til en lyslevende fortid på det aktive frilandsmuseum for hele familien.
Oplev lyden af smedens hammer, duften af kaffe på husmandsstedet og mejeriets nykærnede smør. Brugsen og slagteren bugner af gode varer og landbetjenten sørger for ro og orden. Kort sagt: Træd ind i en lyslevende fortid bemandet med folk i datidens dragter i færd med det daglige gøremål.

Der er entre på kr. 120,00 pr. person. Hvis vi er 10 koster det kr. 115,00. Der er flere steder, hvor vi kan sidde drikke kaffe.

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, se mere på www. andelslandsbyen.dk

10/9-2017
kl. 10.00

Vikingernes hunde besøger Trelleborg
- om det var newfoundlændere eller en lignende hund, som vikingerne havde, er der vist ingen, der ved med sikkerhed. Men mon ikke det har været store, robuste hunde, der kunne hjælpe til.
Der er gratis adgang til vikingeborgen og området med løsgående får.
Læs mere om vikingeborgen Trelleborg:

3/12-2017
kl. 13.00

Julegåtur i Kalundborg
Traditionen tro går julegåturen til en af regionens større byer, denne gang Kalundborg. Vi mødes på Torvet og så finder vi ud af hvor turen går hen. Måske Tot har et godt forslag :-)

Ultimate Web