Region Sjælland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Vest.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set postnumrene 4100-4799, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Hvis du ønsker at blive informeret om Sjælland Vests arrangementer, så send en mail til familienkaas@email.dk med navn og telefonnummer.
Så vil du blive optaget på vores mailingliste og vil modtage besked om hvad der rører sig i regionen. Du er også velkommen til at komme med forslag til aktiviteter og ture i regionen.Til jer, der ikke har mail, finder vi nok også en løsning, sms fx.


ingen planlagte aktiviteterTidligere aktiviteter

Gåtur i Slagelse by den 8. nov 2015

Det var et fantastisk vejr og vi lagde ud med at nyde Slagelsesgardens musik og en del opmærksomhed fra de forbipasserende, derefter gik vi en tur forbi Schweizerpladsen og Nytorv for derefter at gå rundt om søen ved anlægget, og endte tilbage ved Antvorskovhallen hvor vi nød lidt kaffe og the, de fremmødte var Mulle med Laylah, Flemming med Xargo og jeg med Aika, så en lille gruppe men det var super hyggeligt.


Gåtur ved Vila Galina

Gåtur ved Vila Galina på søndag den 23 Feb 2014
Det var en rigtig hyggelig tur, dejligt vejr, skønt selskab og bagefter Kaffe og kage.

Ultimate Web