The World of Newfoundlands 2016, 2017 & 2018

Bogen "The World of Newfoundlands" er ved at være færdig. Har du bestilt dit eksemplar? Ellers gør det hurtigst muligt. Jeg tager imod bestillinger til og med uge 39.

Bogen koster i forsalg kr. 410,-. Efter udgivelsen koster bogen kr. 482,- + fragt fra Holland.
Det er også muligt at bestille tidligere udgaver hos mig.

Læs om bøgerne her: http://www.bbpress.nl/newfoundlands  

Mange hilsner
Camilla Gothen
camillagothen@gmail.com


Det er længe siden, vi sidst har set og hørt noget til denne verdensomspændende bog, som efterhånden er blevet en tradition. Den første bog dækkede årene 2004 og 2005, og siden er den udkommet hvert andet år. I år dækker bogen tre år, nemlig 2016, 2017 og 2018.
Bogen indeholder alle hunde fra hele verden, der er blevet champions under de tre år, og med artikler fra hvert land om hvad der rører sig, er bogen en slags status på newfoundlandracen verden rundt. 
Se tidligere udgivelser på http://www.bbpress.nl/

Er din hund blevet champion?
Er din hund blevet champion i løbet af 2016, 2017 eller 2018, bedes du sende et billede i høj opløsning til undertegnede. Desuden skal der være information om champion-titel og årstal for denne. 
Deadline for champion-billeder er 22. marts 2019. 

Annoncer
Det er muligt at annoncere i bogen; 1/1 side eller ½ side, i farver eller i sort/hvid. Kontakt mig for yderligere oplysninger om dette. 

Forudbestilling
Bogen estimeres at udkomme i september 2019, men jeg tager allerede nu imod bestillinger af bogen. Det er også muligt at samtidig købe tidligere udgaver af bogen, og man sparer dermed portoen fra Holland. Betaling sker først i forbindelse med udgivelsen. 

Mange hilsner
Camilla Gothen
camillagothen@gmail.com
 

Se engelsk PDF flyers

Ultimate Web