Diane Price (USA)

Min mand Ken og jeg har haft Newfoundlands siden 1975, da vi købte vores første Newfoundland fra Shelby Guelich af Pooh Bear Kennel i Californien.

 Derefter var vi totalt bjergtaget af denne fantastiske race. I 1979 fik vi en dejlig hvalp fra Stormalong Kennel. "Brigus" var en af ​​de bedste avlshunde i denne periode.

Hans søn var den kendte brune hund MULTI BIS / BISS CH. KENDIANS CADBURY. Cadbury var nummer et Newfoundland i 2 år i træk og nummer 10 brugshund i USA. På det tidspunkt var han den mest vindende brune Newf i USA. Virkelig en meget speciel hund, der sørgede for at Ken og jeg mødte så mange dejlige mennesker.

Vi havde også to andre nummer et og 2 hunde i USA.Multi BIS / BISS Ch. Pouch Coves Call of the Wild (London). (Hans datter "Kendi" Kendians in Your Eyes, var en af ​​de mest vindende tæver i Europa) og AM.DAN.Multi. BISS Ch. pouch Coves Goodfellow (Andrew) Andrew tilbragt seks måneder i Danmark Cannonbear Kennel.

Han var nummer et avlsund i Danmark i 2 år (og hans datter Athena.BIS / Multi BISS VN.CH. Response AKA Cookie var nummer 1   tæve i USA). Dette er vi meget stolte af. Vi har mest haft hanner og først for nylig havde nydt at have tæver. "Lexus" vores virkelig første tæve (Kendians Hurricane Lexus) havde produceret 2 vidunderlige kuld for os. Vi beholdte 4 af hendes hvalpe.

Det har været en stor ære gennem mit liv med Newfies at have dømt 6 regionale Speciality Shows og NATIONAL 1998 SPECIALTY SWEEPSTAKES i California.

Siden jeg blev AKC dommer for Newfoundlands, har jeg været så heldig at blive bedt om at dømme mange shows her i USA samt i Europa. 6 BOB Specialiteties i USA og i 2017 Jeg er så beæret over at dømme NCA NATIONAL SPECIALTY – det har altid været min store drøm.

Jeg har dømt Specialties i Italien (3 gange). Tyskland (3 gange) Spanien, Australien, Norge-Sverige, Fed Cup 2014 i Bratslavia. Alle disse shows har givet mig så meget. Især at se så mange smukke Newfoundlands og møde så mange vidunderlige mennesker, hvor mange nu er blevet nu tætte venner. Jeg har været medlem af den nordlige California Newfoundland Club siden 1977 og Newfoundland Club of America siden 1979. Jeg har deltaget I udvalgene i begge klubber. Jeg har også ledet / ledet 8 regionale specialities og var med i det det nationale udvalg 2005 for NCA National afholdt i Monterey.

Jeg er også en race MENTOR for Newfoundland Club of America.

Min anden drøm har altid været at dømme Gold Cup i Danmark, og nu er jeg så heldig at blive inviteret.

Jeg håber at jeg kan leve op til denne ære. Jeg takker jer alle af hele mit hjerte og glæder mig til at se alle jeres fantastiske Newfoundlands.

Diane Price

Susanne Laursen, DK – eksteriør ved biathlon

Det er en stor ære for mig, at vandafdelingen i anledning af Newfoundlandklubbens 50 års jubilæum, har valgt at invitere netop mig, til at dømme udstillings delen i Biathlon, på årets store Gold Cup udstilling.

Biathlon ideen havde sin spæde start i 2009, hvor jeg første gang præsenterede vandafdelingen, for tanken om Biathlon som nyt tiltag i forbindelse med Gold Cup, så der hermed også kunne være en udstillings del for vandhundene. Den første Biathlon blev en realitet ved Gold Cup 2010. Det har siden vist sig at være en god ide.  Biathlon er kommet for at blive.!!

Jeg har sammen med min mand Jes, haft Kennel Merufe i 22 år, men vi fik vores første newf i 1985. Vi har pt. 3 newfer i huset. En hvid/sort og to sorte.

Jeg blev uddannet FCI dommer for racen newfoundland, for snart 10 år siden, jeg har dømt racen mange gange både nationalt og internationalt.

Til slut vil jeg ønske alle deltagere på årets 50 års jubilæumsudstilling, en rigtig god Gold Cup.

Med venlig hilsen
Susanne Laursen.

 

Susanne Laursen, DK – exterior judge at the biathlon

It is a great honor for me that the water department in the celebration of the 50th anniversary of the Newfoundland Club has chosen to invite me to judge the show in Biathlon, at this year's big Gold Cup exhibition.

The biathlon idea was a good start in 2009, when I first presented the water department, for the idea of ​​Biathlon as a new initiative in connection with the Gold Cup, so that this could also be an exhibition part for the waterdogs. The first Biathlon became a reality at the Gold Cup 2010. It has since proven to be a good idea. The biathlon has come to stay. !!

I have had Kennel Merufe for 22 years with my husband Jes, but we got our first newf in 1985. We have pt. 3 newfies in the house. One white / black and two black.

I was authorized FCI judge for the Newfoundland breed, almost 10 years ago, I have judged the breed many times both nationally and internationally.

Finally, I wish all participants at this year's 50th anniversary exhibition, a really good Gold Cup.

Yours sincerely
Susanne Laursen.

Bill Matlock (USA)

Min kone, Marget Johnson, og jeg købte vores første Newfoundland fra Betty McDonnell s

Kilyka Newfoundlands i 1983. Vores kennelnavn er Windwagon Newfoundlands.

Selvfølgelig kan du ikke kun have een Newfoundland så i 1984 fik vi vores anden Newfie fra Sue Jones 'Mooncusser Newfoundlands. Vores tredje Newfie var fra Dave og Peggy Helming s Pouch Cove Newfoundland. Og så videre og så videre. I alt har vi ejet eller opdrættet omkring 50 Newfoundlands.

Nogle af vores mere bemærkelsesværdige Newfoundlands var, American Canadian Champion Pouch Cove Jacks or Better, der blev ejerhandlet til nummer et Newfoundland i USA i 1996 og var Select Dog på amerikanske Newfoundland Nationals i 1995 og 1996.

Hans søster American Champion Trips til Win var en fremragende tæve, der producerede mange vidunderlige hvalpe, herunder en hund, folk i Danmark kan huske; Pouch Cove Windwagon Whaler. Med få undtagelser alle vores hunde har opnået deres Championship og mange er også blevet canadiske Champions. Næsten altid de var ejerhandlet, men nu at mine knæ er ikke så gode, så nu kan I se nogle af vores hunde med handlere.

Både Marget og jeg har været meget aktive i Newfoundland Club of America og den Regionale klub hvor vi har boet. Vi er medlemmer af Heart of America Newfoundland Club, Vi var medlemmer, og jeg var en bestyrelse medlem og kasserer for Ny-Pen-Del Newfoundland Club, og vi er i øjeblikket medlemmer, og jeg var i Bestyrelse og kasserer for New England Newfoundland Club. Jeg er i øjeblikket formand for Teknologi henvendelser og Rådgivende Udvalg for Newfoundland Club of America. Vi er begge pensioneret og bor nu på kysten i Maine. Vi har kun én Newfoundland nu og fire Norwich Terriers.

Jeg er en AKC Newfoundland og Junior Showmanship dommer.

Jeg har dømt adskillige nationale konkurrencemyndigheders regionale specialiteter, 2015 tyske Club Show og 2016 og Italiensk Gold Cup 2016.

Jeg glæder mig til at dømme alle de vidunderlige Newfoundlands på Gold Cup 2017.

Bill Matlock
 

 

Ultimate Web