Tidligere Aktiviteter


Fælles landtræning i Vejle 2. påskedag

2. påskedag, mandag 17.04.2017 kl.10-15, inviteres til fælles landtræning og hygge i Vejle.

Med inspiration fra lydighed og vandtræning skal vi lave en masse øvelser med vores hunde.

Som traditionen er fra vandtræningen, så hjælpes vi alle ad med træning af hundene og alle prøver at være figurant. Undervejs skal vi selvfølgelig hygge, spise frokost og snakke en masse om vores dejlige hunde.

Øvelserne tilpasses den enkelte hund og førers niveau, og man behøver ingen erfaring med vandtræning for at være med. Her er alletiders chance for at møde vandfolket inden vandsæsonen 2017 starter.

Eneste krav er medlemskab af Newfoundlandsklubben i Danmark, hundeforsikring der dækker træning samt hunden skal være vaccineret iht DKKs gældende regler.

Tilmelding senest fredag 7. april 2016 til Sanne Andersen på sannevandersen@gmail.com

Ved spørgsmål kan Sanne kontaktes på mail eller tlf. 29762803.


Introdag Vandgruppe Sjælland Midt

Vandgruppe Sjælland Midt inviterer til introdag - læs alt om dagen her


Vandweekend juni 2017 på Flådestationen i Korsør

Læs om mulighederne for at deltage i vandweekend i Korsør her

Super gode nyheder! Søren har talt med Martin Wacherhausen, som er vores dygtige fotograf. Martin kommer til Korsør om søndagen til vandweekenden og vil tage billeder af prøverne. Det vil blive muligt at købe disse billeder i høj opløsning, hvis man ser nogle man ikke kan undvære ;O) Samtidig vil der blive mulighed for at få taget portrætbillede af jeres hund/hunde og Martin Wacherhausen har givet en super god Intropris som er 50 kr pr billede man vælger at købe. Så lad os høre om der er interesse, så Martin får en lille idé om, hvor mange der gerne vil have taget portrætbillede ;O)


Vandlejr Davinde 2017

Læs om mulighederne for at deltage i vandlejren her


Vandgruppe Lolland/Falster

Søndag 26.03.17 kl. 10-12 og søndag 02.04.17 kl. 10-12 

Landtræning - på Kraghave Møllevej 41, 4800 Nykøbing F.
Tilmelding til Lisbeth på tlf. 20 34 84 58 eller mail hiltvej1@yahoo.dk

Søndag 23.04.17 kl. 10-15

Kursus i klikkertræning afholdes med Maria Berner fra Trænings- og adfærdsteamet på Nysted Dyreklinik. Maria er uddannet hundeadfærdsspecialist og klikkerinstruktør. Hun har undervist på hold/enetimer og har afholdt adfærdskonsultationer sideløbende med sit arbejde som klinikassistent på dyreklinikken. Siden 2009 har hun også været ansat i Dansk Blindesamfund, hvor hun uddanner førerhunde.   

Der indgår både teori og praksis i kurset, som afholdes hos Mette Krohn på Hasseløvej 60, 4800 Nykøbing F. Pris: 350,00kr.
Tilmelding til Lisbeth på tlf. 20 34 84 58 eller mail hiltvej1@yahoo.dk


Vandweekend 27.- 29. maj 2016 på Flådestationen i Korsør

Læs Sørens beretning om weekenden, der endte med et championat


Vandprøver på Ulslev Familielejr

Lørdag den 5/9-14 afholdte Reg. Lolland/Falster vandprøver i forbindelse med den årlige familielejr på Ulslev Camping.
Der var 2 i Elite klassen, 8 i åben klasse og hele 9 stk. i startklassen så det blev til en lang dag med vandprøver.
To af de nye vanddommere skulle i aktion nemlig Troels som skulle dømme eliteklassen og  Sanne der skulle dømme både i åben klasse og i start klassen. De klarede det begge rigtig godt og de mindste fejl fangede de,  så det ser ud til at vi er i rigtig gode og skarpe hænder fremover.
Rikke Mahler med sin hund Catch me klarede det så flot i åben klasse at de nu, som den 3. hund i Danmark, er rykket op i Eliteklassen - Rigtig stort Tillykke skal der lyde fra os i Reg.  Lolland-Falster
Der var også to andre der rykkede en klasse  op nemlig Søren L. Rasmussen med flyvende Aika og Vibeke Enemark med Emmie som begge forlod Start klassen og er nu at finde i Åben klasse - også et stort Tillykke til jer.
Pia  Jensen og Smilla fik deres 2. Cert og mangler nu kun et Cert, for at kunne kalde sig for  Dansk Vandprøve Champion som den første dansker.

Lørdag aften  var vi en del der blev introduceret for Lotteri på svensk og det vi lærte var " Jo mere man danser jo mere vinder man"  Det var rigtig hyggeligt, skørt og ganske morsomt - især når man vandt.

Vi vil gerne takke jer alle der mødte op til vores familielejr  for at holde humøret oppe trods skybrud, orkan og kulde og vi håber at se jer alle igen hvis Ulslev Familielejr nr. 7 skulle komme på tale.

Resultatlisten kan ses her


 

Vandprøver i Nyborg


Den 20/6 og 21/6 2015 afholdt vi vandprøver i Nyborg.
Lørdag var der 5 tilmeldte i startklasse, 4 i åbenklasse og 1 i eliteklasse.
Desværre med et afbud i åben pga. sygdom.
Søndag var også 5 i start, 3 i åben og 1 i eliteklasse.
Der blev vist super godt vandarbejde med en oprykker i startklasse lørdag til Martin med Koda og Cert i elite til Pia med Smilla, samt en del flotte godkendte prøver. Søndag blev der også vist gode resultater.
Desuden var vi så heldige at have 3 dommerelever lørdag og 2 søndag og de havde nok at se til.
Tak til dommere, konkurrenceledere, figuranter, sekretærer og ikke mindst dommereleverne.
Det blev en super dejlig weekend med masser af hygge, sol, vand og strand.
Tak til alle og vi glæder os til vi mødes igen.
Lisa

Resultatlisten kan se herDommeruddannelsen 6.- 7. juni 2015
 

Der var uddannelse til vandprøvedommer for 3 af vore 5 konkurrenceledere/SoR-dommere ved Fårup Sø Camping i weekenden 6. - 7. 6. 2015.
Programmet var meget koncentreret. Lørdag formiddag var der teori på programmet (regler og love). 
Lørdag eftermiddag var der praktik i fint vejr med enkelte momenter fra vandprøverne. På første billede ses Vibeke og Emmie i gang, mens der dømmes koncentreret i baggrunden. Under praktikken var der lumske "fejl", som kursisterne skulle opdage, - f.eks. en hundefører der var mødt op uden vest på og en hundefører som gav godbidder til sin hund inde på prøveområdet! Ja en af deltagerne havde endda glemt at tage snoren af sin hund!
Under den efterfølgende evaluering af bedømmelserne stak Saga - nysgerrig som sædvanlig - hovedet op for at se hvad der foregik inde i hytten! - billede 2.
Søndagens praktik var HELE prøver med alle momenter. Atter stillede hundeførere med deres hunde og figuranter op og hjalp med praktikken! Første ekvipage var Rikke med CatchMe i Åben klasse (billede 3).
Over middag var der kundskabsprøve - som gik godt for de 3 kursister, så nu er de alle klar til 2 x elevtjeneste og 1 x aspiranttjeneste! Der var en imponerende og flot indsats de 3 kursister ydede - koncentrationen fremgår af billede 4 - fra venstre Pia, Sanne og Troels! 
Der var mange der havde tilbudt at hjælpe, så undervisere og kursister kunne koncentrere sig ene og alene om selve kurset. Tusind tak til Anders, vores "madmor", for indkøb og madlavning under kurset, til Lisbeth for kortadministration, figurantarbejde, opvask og gulvvask m.m. og til Lone for videooptagelser m.m. 

Tusind tak også til alle hundeførerne og figuranterne - nogle kom langt fra - for at være med til praktikken. 
Tak for en dejlig weekend med et fantastisk engagement fra alle, der var med - her et sidste billede fra søndagens frokost – billede 5.
Mvh. De 3 gamle dommere


 Vandprøver i Svogerslev grusgrav 31. 5. 2015

Så fik vi afholdt årets første vandprøver i Svogerslev Grusgrav.
Det var en skøn dag med i alt 9 tilmeldte hunde. 2 SOR hunde, 6 hunde i startklassen og selvfølgelig Pia i Eliteklassen.

Vi var meget spændte på dagen, fordi det var første gang vi i Vandgruppen Sjælland Midt skulle prøve at arrangere og gennemgøre en vandkonkurrence, men det hele forløb rigtig fint og alle hyggede sig og fik en dejlig dag - Ligesom vi havde håbet. 

Efter konkurrencerne havde vi vandtræning for alle hunde – både deltagende hunde, men også gruppens øvrige hunde. Det var jo bare med at benytte os af at have erfarne trænere til rådighed og båden. Det var super godt og gav inspiration til den kommende træning. Tak til Ole, Sanne og Anders for at I kom helt fra Jylland og klarede jobbet som dommer, konkurrenceleder og figurant og bagefter stillede op som trænere for os alle. Vi glæder os allerede nu, til de kommende arrangementer og konkurrencer.

Dorthe Helsby
 

Resultatlisten kan se her

 

Ultimate Web