Region Sjælland Syd og Lolland-Falster

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Syd og Lolland-Falster.

Region Sjælland Syd og Lolland-Falster dækker geografisk set kommunerne Vordingborg, Lolland, Guldborgsund, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark

Region Sjælland Syd og Lolland-Falster er desværre for tiden UDEN regionsrepræsentanter. Skulle du være interesseret i at være regionsrepræsentant eller blot hjælpe til med at lave arrangementer i Region Sjælland Syd og Lolland-Falster, så kontakt bestyrelsens regionskontaktperson


Kommende aktiviteter

Tidligere aktiviteter

 


Juletur den 27. december 2015 i Haslev By

 

Ulslev familielejer 2015

Region Lolland/Falster afholdte igen i år den hyggelige familielejer på Ulslev camping den 4-6 September.
Fredag aften kunne vi prøve Rallytræning hvor vi blev sat på prøve med bare at forstå pitogram billederne, men det var rigtig sjovt at prøve og tak til Bitten Ambus som frivilligt kom for at se om vi kunne lære det.

Om lørdagen blev der afholdt vandprøver ude i grusgraven ved Nr. Alslev. Der var 2 i Elite klassen, 8 i åben klasse og hele 9 stk. i startklassen så det blev til en lang dag med vandprøver.
To af de nye vanddommere skulle i aktion nemlig Troels som skulle dømme eliteklassen og  Sanne der skulle dømme både i åben klasse og i start klassen. De klarede det begge rigtig godt og de mindste fejl fangede de,  så det ser ud til at vi er i rigtig gode og skarpe hænder fremover.
Rikke Mahler med sin hund Catch me klarede det så flot i åben klasse at de nu, som den 3. hund i Danmark, er rykket op i Eliteklassen - Rigtig stort Tillykke skal der lyde fra os i Reg.  Lolland-Falster
Der var også to andre der rykkede en klasse  op nemlig Søren L. Rasmussen med flyvende Aika og Vibeke Enemark med Emmie som begge forlod Start klassen og er nu at finde i Åben klasse - også et stort Tillykke til jer.
Pia  Jensen og Smilla fik deres 2. Cert og mangler nu kun et Cert, for at kunne kalde sig for  Dansk Vandprøve Champion som den første dansker.
Lørdag aften  var vi en del der blev introduceret for Lotteri på svensk og det vi lærte var " Jo mere man danser jo mere vinder man"  Det var rigtig hyggeligt, skørt og ganske morsomt - især når man vandt.

Om søndagen var der skue og både vandhundene, familiehunde samt udstillingshundene var samlet for at dyste om at være lejerens smukkeste. I år var Begitte Gothen dommer og skulle igennem racerne: Landseer, Leonberger og Newfoundland. Titelen om at være skuet smukkeste gik i år til Moonshinelover’s Fashion Dior (se hele resultatlisten under denne tekst)

Vi vil gerne takke dette års sponsor for den store støtte i har givet os, i har bare gjort det lidt sjovere at konkurrer (listen over vores sponsor ses under denne tekst)

Vi vil gerne takke jer alle der mødte op til vores familielejr  for at holde humøret oppe trods skybrud, orkan og kulde og vi håber at se jer alle igen hvis Ulslev Familielejr nr. 7 skulle komme på tale.

Se billederne fra weekenden her

Se resultatlisten fra vandprøverne her
Se kataloget fra skuet her
Se vinderlisten fra skuet her

 


 I år blev vores præmier sponsoreret af:

 


 


 


 Hundens dag i Tivoli København

Lørdag den 13 september var vi nogle stykker det mødtes inde i tivoli til DKKs store arrangement. Vi mødtes ved Pantomimeteatret og så gik vi med rundt i paraden. Da vi skulle se det store sene show begyndte det at regne rigtig meget, hvilket var rigtig synd for der var både dog dancing, agility og tips til træninig. Men dette så vi ikke så meget af da vi krøb i ly for regnen. Til trods af regn var det rigtig hyggeligt og hundene fik en stor oplevelse, og de mange turister i Tivoli skulle alle hilse på de store hunde.

Familielejer 5-7 September 2014

Igen i år afholdte vi den hyggelige Familielejr på ulslev strand camping, vi var rigtig mange i år og lørdag aften var vi oppe på 53 til vores fællesspisning.
Fredag skulle de 3 hunde der var tilmeldt SoR prøven op og alle bestod.
Lørdag skulle alle hunde der var tilmeldt de andre vandprøver op i konkurrence og rigtig mange kørte ud til grusgraven for at kigge på de dygtige hunde. Da de var færdige stod det på hyggeligt samvær resten af aften med præmieuddeling der var sponsoreret af vores fantastiske sponsor - se nedenstående link og kig endelig forbi deres sider.
Søndagen var der arraneret et Skue hvor Arno Mark startede med at forklare hvad man som dommer kigger efter og viste det på en af hundene. Det var meget lærerigt, for der var mange der normalt ikke udstilte.
Efter skuet skulle fællesteltet pakkes sammen, og her viste det sig hvorfor det er en faktastisk tur, fællesskabet støttede op og 1-2-3 så var det hele pakket ned.

Vi takker for en hel fantastisk weekend, hvor hygge og samværd er en rigtig stor del af weekenden.

Resultatet af skuet kan ses her: 

Resultater fra vandprøverne kan ses her

Billeder fra weekenden kan ses her 

Billeder fra vandprøverne kan ses her

Se evt vores billeder fra 2013 her

 

I år bliver vores præmier sponsoreret af: 

Grillfest hos Mette Krohn 

Lørdag den 16. August afholdte Mette Krohn en Newf grillfest. 

 


Gåtur ved Borremosen 12/4-2014

Det var en dejlig tur med nye ansigter og vi er altid glade for at udvide vores lille gruppe hernede på Lolland/falster. Turen sluttede igen af med kaffe og kage :)
Se flere billeder under vores galleri


Kræmmerhallerne i Lov 
Søndag den 16/3-2014 afholdte vi pelspleje og fremvisning af vores newfoundlands. 

 

Gåtur i Halskovvænge 15/3-2014.
Det var en rigtig hyggelig tur hvor der var et stort fremmøde og vi sluttede af med kaf' & kage

Se flere billeder under vores galleri

 

Regionsmøde afholdet den 13/2-14 

Blev afholdt Hos Jesper og Gitte  Med kaffe ,brød oa 
Der var mødt 10 medlemmer op til mødet.,
Der blev talt om mange ting,

  • Der kom på banen at regionen vil afholde et SKUE .
  • Der vil forsat være RINGTRÆNING  og VANDTRÆNING fremadrettet i året.
  • Der blev talt om vandprøver på Ulslev Strand som i 2013 Hvor der var stor tilslutning og opbakning.
  • Der vil også være en del GÅTURE .
  • Og ikke for at glemme det skal der også være GRILFEST  hos Mette 23 August 2014.
  • At vi skulle vise hundene frem ved Vordingborg Festuge i uge 28
  • Der blev også drøftet årets jule gåtur. 

Regionen siger tak til de fremmødte.

 

Ultimate Web