Region Sjælland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Øst.

Region Sjælland Øst dækker geografisk set kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Egedal, Furesø, Lyngby-Tårbæk, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Høje-Tåstrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Køge, Stevns, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Tilmeld jer vores Nyhedsmail ved at maile til: eschwartz@post5.tele.dk og skriv: Nyhedsmail-øst
 


Kommende arrangementer

Andelslandsbyen Nyvang
10.06.18 kl. 11.00

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk

Ta' med på en tidsrejse til en lyslevende fortid på det aktive frilandsmuseum for hele familien.
Oplev lyden af smedens hammer, duften af kaffe på husmandsstedet og mejeriets nykærnede smør. Brugsen og slagteren bugner af gode varer og landbetjenten sørger for ro og orden. Kort sagt: Træd ind i en lyslevende fortid bemandet med folk i datidens dragter i færd med det daglige gøremål.

Der er entre på kr. 120,00 pr. person. Hvis vi er 10 koster det
Kr. 115,00. Der er flere steder, hvor vi kan sidde drikke kaffe.

Se mere på www. andelslandsbyen.dk

 

Grill eftermiddag/aften Køge Marina lørdag d. 25-08-18 kl. 15.00

Vi mødes Bådehavnen 1, 4600 Køge. Der er en stor parkeringsplads til højre, når man drejer ind på Bådehavnen.
Vi mødes kl. 15.00 og går en tur, bagefter griller vi vores medbragte mad. Til dessert er der et ostebord, og bagefter er der kage til kaffen. Kom gerne med hele familien alle er velkomne.

Hesede Skov, Svenskekløften
søndag d. 21-10-18 kl. 11.00

Syd for Haslev finder man i Hesede Skov et meget anderledes "dramatisk" skovområde, hvor der pludselig midt i skoven åbner sig en høj, stejl kløft på 30-35 meters højde (Istidens smeltevand har flået jorden væk!). Det er et skønt sted til en skovtur, hvor børnene kan lege på skrænterne og svinge sig i et ophængt reb (gynge) på et plateau midt i kløften. På sin vej til kløften passerer man Paradishaven, hvor man kan se en masse, forskellige importerede planter gennem ca. 100 år. Ifølge sagnet gemte svenskerne sig her for Gjøngehøvdingen under krigen i 1660.

Vi går ad en sti der går gennem skoven og langs søen. Ruten er rig på fugleliv og egnet til både løb, cykling, barne-/klapvogne, rullestole og gangbesværede.

Startsted: P-plads, Vila Galina Vej - Gisselfeld Skov, med skiltning til Paradishaven og Svenske-kløften.

Fra Næstved - Rønnede landevejen, rute 54, køres ad Villa Galina vej gennem Hesede Skov frem til Parkeringspladsen.

 

 


 

.

 

   
   

 

   
   


 

 

  

 

 

 

Ultimate Web