Region Sjælland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Øst.

Region Sjælland Øst dækker geografisk set kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Egedal, Furesø, Lyngby-Tårbæk, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Høje-Tåstrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Køge, Stevns, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Tilmeld jer vores Nyhedsmail ved at maile til: eschwartz@post5.tele.dk og skriv: Nyhedsmail-øst
 


Kommende arrangementer

 

Andelslandsbyen Nyvang
16.06.19 kl. 11.00

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk

Vi gentager succesen fra 2017-18 og laver igen en fælles tur for Region Øst og Vest. Vi tager turen rundt i den hyggelige og historiske Andelslandsby Nyvang. Efter turen er der mulighed for at købe frokost eller indtage den medbragte mad under skyggefulde træer.

Der er entre på kr. 120,00 pr. person. Vi kan opnå rabat ved samlet køb af billeter, så tilmelding til Eva fra øst eller Charlotte fra vest

Se mere på www. andelslandsbyen.dk

Ta' med på en tidsrejse til en lyslevende fortid på det aktive frilandsmuseum for hele familien.
Oplev lyden af smedens hammer, duften af kaffe på husmandsstedet og mejeriets nykærnede smør. Brugsen og slagteren bugner af gode varer og landbetjenten sørger for ro og orden. Kort sagt: Træd ind i en lyslevende fortid bemandet med folk i datidens dragter i færd med det daglige gøremål.

 

 


 

.

 

   
   

 

   
   


 

 

  

 

 

 

Ultimate Web